habernediyor.com

Galatasaray: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır

SPOR

Galatasaray Spor Kulübü, Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Fenerbahçe lehine verilen ve kendileri lehine verilmeyen hakem kararlarını karşılaştırarak açıklama yaptı.

Sarı-kırmızılıların resmi sosyal medya hesabı üzerinden, "Lafta VAR. Ortada 'YOK'" başlığıyla gerçekleştirilen açıklamada, Süper Lig'in 26'ıncı haftasında 2-1 mağlup oldukları Konyaspor müsabakasındaki bazı kararlara ilişkin anımsatmalarda bulunularak şu görüşler aktarıldı:

"Cuma günü Konya'da pozisyonun kahramanı olan rakip futbolcunun dahi itiraf ettiği kırmızı kartın verilmemesi, pazar günü rakibimizden bir futbolcunun aynı müdahalesine yine kırmızı kart çıkmaması... Milot Rashica'ya yönelik yapılan müdahaleyi görmezden gelen ve verilmeyen penaltı; Enner Valencia'ya yönelik yapılan müdahalede devam kararı veren hakem Mete Kalkavan'a ise VAR müdahalesiyle aldırılan penaltı kararı… Rakibimizin resmi sosyal medya hesapları üzerinden, ilk olarak devre arasında gerçekleştirilen pişkince paylaşıma; akabinde karşılaşma bittiğinde yüzleri hiç kızarmadan tehdit diliyle gerçekleştirilmiş son paylaşıma söyleyeceğimiz yegane bir söz var: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır."

Bahse konu açıklamada, ayrıca "Süper Ligi kendileri için dizayn etmeye çalışanlara yanıtımızı 'SAHADA' vereceğiz." denildi.

Bu arada Galatasaray Spor Kulübü, yarın (21 Mart) saat 15.00’te Nef Stadı'nda bir basın açıklamasının gerçekleştirileceğini bildirdi. 

Fenerbahçe devre arasında paylaşımda bulunmuştu

Fenerbahçe Spor Kulübü, Alanyaspor ile oynanan karşılaşmadaki hakem kararlarına sert tepki göstermişti.

Devre arasına 1-0'lık skorla geride girdikleri maç oynanırken sarı-lacivertlilerin resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, şunlar kaydedilmişti:

"Sisteminize yazıklar olsun. Sezonun 26'ıncı haftası itibarıyla 'Artık bir daha olmaz.' dediğimiz her şeyin yılmadan ve bıkmadan daha da vahimini yaşıyoruz, milyonlarca kişinin gözü önünde takımımızı doğruyorsunuz. Kararları tanımsız, çizgileri belirsiz her bir adımınız ve hamlenizle, verilmeyen verilen kartlarınızla, hakeminizle, VAR'ınızla görüyoruz ki yakamızı bırakmayacaksınız. Türk futbolunun içerisinde bulduğu bu rezalette ve sistemde payı olan herkese yazıklar olsun. Alın sisteminiz sizin olsun. Biz mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.