habernediyor.com

Galatasaray, Rize deplasmanında bu kez zorlanmadı!

SPOR

Ligin 10. haftasında Çaykur Rizespor'a misafir olan Galatasaray, Diagne'nin hat-trick'i ve Taylan'ın golüyle rakibini 4-0 yenmeyi başardı.

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 4-0'lık skorla kazandı.

Galatasaray'a 3 puanı getiren goller, ilki penaltıdan olmak üzere 45+1, 52 ve 79. dakikalarda Senegalli santrafor Mbaye Diagne ile 86. dakikada Taylan Antalyalı'dan geldi.

Çaykur Rizespor'da Boldrin, 76. dakikada ikinci sarı kartını ve sonrasında kırmızı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

4-0'lık sonucun ardından galibiyet serisini 5 maça çıkaran ve söz konusu süreçte 4. galibiyetini almayı başaran sarı-kırmızılılar, puanını 20'ye çıkardı. 6 maç sonra mağlup olan Çaykur Rizespor ise 12 puanda kaldı.

Ligin 11. haftasında Galatasaray evinde Hatayspor'u konuk edecek. Çaykur Rizespor ise İstanbul'da Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

Diagne'den hat-trick

Müsabakada 3 gol atıp hat-trick yaparak yıldızlaşan Senegalli santrafor Mbaye Diagne, kariyerindeki 4. hat-trick performansını Çaykur Rizespor'a karşı kaydetmiş oldu.

Golcü santrafor, daha önce sarı-kırmızılılarda iki, Kasımpaşa'da bir ve Lierse'de de bir kez olmak üzere 4 kez hat-trick yapma mutluluğu yaşamıştı.

Sarı-kırmızılarda 7 eksik

Sarı-kırmızılılarda sakatlık ve yeni tip koronavirüs (COVID-19) vakaları sebebiyle 7 futbolcu forma giyemedi.

Galatasaray'da sakatlığı süren Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi ile yeni tip koronavirüs (COVID-19) testleri pozitif çıktığı için izolasyon programları süren Arda Turan, Omar Elabdellaoui, Younes Belhanda, Ryan Babel ve Okan Kocuk karşılaşmanın kadrosunda yer alamadı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.