habernediyor.com

Tanju Özcan'dan muhalefete 'sine-i millet' çağrısı

SİYASET

Tanju Özcan, muhalefeti eleştirerek, "Eğer samimiyseniz ülkenin bekası için sine-i millete dönün." dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, muhalefet partilerine eleştiride bulunarak, "Eğer samimiyseniz ülkenin bekası için sine-i millete dönün." diye konuştu. 

Muhalefete eleştiri

Göçmenlere yönelik ifadeleri sebebiyle gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla muhalefeti eleştirerek, "Yarım ağız erken seçim istiyorsunuz. Eğer samimiyseniz ülkenin bekası için sine-i millete dönün." dedi.

"Mevzu vatan ise koltuk teferruattır"

Partisi tarafından da göçmenlere yönelik kullandığı ifadeler sebebiyle eleştirilen Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden muhalefete seslendi.

Özcan, söz konusu paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye sığınmacı istilasına uğradı, TBMM'nin herhangi bir işlevi kalmadı, esnaf çaresiz, gençler işsiz, hükümet beceriksiz. Tüm bunlara rağmen muhalefet yarım ağız erken seçim çağrısında bulunuyor. Eğer samimiyseniz ülkenin bekası için sine-i millete dönün. Mevzu vatan ise koltuk teferruattır.

Ben bugün Türkiye'nin bekasını düşünerek düşüncelerimi kamuoyu ile gizli bir ajandam olmadan paylaştım. Birileri başka partilere göz kırptığım şeklinde yorumlamış. Hiçbir yere gitmiyorum. Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP’sinin öz çocuğuyum. Dönen dönsün, ben dönmem yolumdan. "

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.