habernediyor.com

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’nun bebekleri dünyaya geldi

MAGAZİN

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı karakterle alkışları toplayan Taner Ölmez ve oyuncu eşi Ece Çeşmioğlu çocuk sahibi oldu. Ölmez’in oldukça heyecanlı olduğu görüldü.

Mucize doktor dizisinde canlandırdığı Ali Vefa karakteriyle adından söz ettiren Taner Ölmez uzun dönemdir birlikte olduğu Ece Çeşmioğlu ile geçtiğimiz yılın haziran ayında evlenmişti. İkili bugün Zeynep adını koydukları bebeklerine kavuştu. Zeynep bebek Altunizade’de yer alan özel bir hastanede dünyaya geldi. Doğum sırasında oldukça duygulanan çift gözyaşlarına engel olamadı.

Kız çocuğunu adeta çağırdım

Doğum sonrasında hastanenin çıkışında açıklamalarda bulunan Taner Ölmez oldukça heyecanlı olduğunu vurgulayarak duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Buraya gelirken bu kadar heyecanlı değildim ama onu görünce dünyam değişti. Tarif edilemez bir mutluluk yaşadım. Ailemizde çok sayıda erkek vardı ben de kız çocuğum olması için bol bol dua ettim. Adeta kız çocuğunu çağırdım. Umarım sizin de kız çocuğunuz olur. Zeynep 3 kilo 400 gram ağırlığında doğdu ve boyu da oldukça uzun. Hem eşimin hem de kızımın sağlık durumları oldukça iyi."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.