habernediyor.com

Prens Charles: "Torunumu özledim, üzgünüm"

MAGAZİN

Prens Charles, uzun süredir göremediği torunu Archie'ye hasret kaldı. İngiliz basını, Prens Charles'ın bu nedenle üzgün hissettiğini ifade etti. 

Prens Harry ile Meghan Markle, kraliyet ailesini terk ederek Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yeni bir hayat kurdu. Çiftin oğulları Archie'nin yaklaşık 18 aylık olduğu ifade edildi. 

Prens Charles'ın bir seneden uzun süredir torunu Archie'yi görmediği belirtildi. İngiliz medyası, torununa hasret kalan Prens Charles'ın bu nedenle üzgün hissettiğini kaydetti. 

Ayrıca, Kraliçe Elizabeth'in de Archie'yi fazla görememesi nedeniyle üzgün hissettiği ifade edildi. 

Prens Harry ile Meghan Markle'ın önce Kanada'nın Vancouver şehrine yerleştiği, ardından Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Los Angeles şehrinde yeni bir yaşam kurduğu biliniyor. Söz konusu çiftin, kraliyet ailesinden ayrılmadan önce iki defa İngiltere'ye gittiği, fakat Archie'yi yanlarında götürmediği belirtilmişti. 

"Artık yürüyor"

Konuyla ilgili olan bir kaynak, kraliyet ailesi üyelerinin Archie'yi uzun zamandır göremediğini kaydetti. Söz konusu kaynak, Archie'nin yürümeye başladığını ve enerjik olduğunu, Prens Harry ile Meghan Markle'ın eğlenceli zaman geçirdiğini ifade etti. 

İngiltere'ye gidecekler mi?

Prens Harry ile Meghan Markle'ın, 2021 yılının Ocak ayında İngiltere'ye gideceği söyleniyor. Fakat bunun pek mümkün olmadığını belirtenler de var.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.