habernediyor.com

Murat Yıldırım, eşi Imane'ye gelen hakaretlere cevap verdi!

MAGAZİN

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım, 20106 yılında evlendiği Imane Elbani ile mutlu bir yaşam sürüyor. Son olarak sosyall medyada eşine ‘hakaret’ derecesinde yapılan yorumları gören Murat Yıldırım, konu hakkında bir açıklama yaptı.

Daha önce “Suskunlar”, “Asi”, “Aşk ve Ceza”, “Kocan Kadar Konuş 1-2” ve “Sonsuz Aşk” gibi yapımlarda rol alan ve sıralar “Ramo” dizisinde Esra Bilgiç ile başrolde oynayan başarılı oyuncu Murat Yıldırım, bu kez sosyal medyadan uzun bir metin yayınladı. 2016 yılında evlendiği ve Fas asıllı eşi Imane Elbani hakkında sosyal medyadan yorum yapanları fark eden Yıldırım, gelen hakaret ve yorumlar hakkında bir açıklamada bulundu.

“Hakaret ettiğiniz kadın, 5 kez bebek kaybetti”

Yıldırım, eşinin harekete uğramasından rahatsız olduğunu dile getirirken, ‘Ramo’ dizisindeki partneri Esra Bilgiç’in de bu konudan rahatsız olduğunu belirtti. Instagram'ın hikaye bölümünden ‘hakaret’ ve ‘kötü yorum’ da bulunan hayranlara seslenen Murat Yıldırım, eşinin 5 kez bebek düşürdüğünü söyledi.

Dizide partneri olması konusunda Esra Bilgiç’i öneren kişinin eşi Imane Elbani olduğunu belirten Murat Yıldırım, bu işin bir dizi olduğunu ve profesyonel hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.