habernediyor.com

İngiliz şarkıcı Lily Allen’dan estetik itirafı!

MAGAZİN

Şarkılarıyla hayranlarını mest eden Lily Allen, sosyal medya hesabından soruları yanıtladı. Estetik operasyon konusundaki bir soruyu cevaplayan Allen, kalçasından yağ aldırdığını itiraf etti.

Başarılı şarkıcı Lily Allen,  ilginç bir itirafa imza attı. Sosyal medya hesabından hayranlarından gelen soruları cevaplayan Allen, estetik konusundaki bir soruyu cevapladı. Geçmişte bir estetik operasyon geçirdiğini itiraf eden Allen, yıllar öncesinde kalçasından yağ aldırdığını belirtti.

Estetik konusunda erkek arkadaşına yalan söyledi

Bu estetiği yaptırdığı dönem bir erkek arkadaşı olduğunu söyleyen Allen, sevgilisinin izler konusunda soru sorduğunu söyledi. Sevgilisi bu soruyu sorduğunda utandığını söyleyen Allen, ona yalan söylediğini ve kalça protezi yaptırdığı belirttiğini söyledi. Bir takipçisi tarafından fiziki de övülen Allen, formunu koruması konusunda ise online olarak bir eğitmenle spor dersi yaptığını söyledi. Hafta beş gün egzersiz yaptığını belirtti.

David Harbour ile evlenmişti

35 yaşındaki sanatçı, ‘The Fear’, ‘Littlest Things’, ‘Not Fair’, ‘Hard Out Here’ ve ‘Smile’ gibi şarkılarıyla biliniyor. Sevilen sanatçı son olarak Stranger Things dizisinin yıldız oyuncusu David Harbour ile evlenmişti. Çiftt, Las Vegas'ta dünya evine girmişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.