habernediyor.com

Hayat Bilgisi’nin Ortega’sıydı! Paşhan Yılmazel’in son hali görenleri şaşırttı

MAGAZİN

Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Perran Kutman gibi birçok ünlü ismin rol aldığı Hayat Bilgisi'nde Ortega karakterini canlandıran Paşhan Yılmazel oldukça uzun bir süredir ekranlarda gözükmüyordu. Hem seslendirme hem de tiyatro yapan Yılmazel, son haliyle görenleri şaşırttı.

Bir dönemlerin en sevilenlerinden olan Hayat Bilgisi, oyuncu kadrosunda İpek Erdem, Kerem Kupacı ve Perran Kutman gibi isimlerinde bulunduğu bir diziydi. Zaman geçtikçe Hayat Bilgisi dizisinde rol alan oyuncuların değişimleri de birçok kişi tarafından merak ediliyor. Hayat Bilgisi dizisinde Ortega karakterini canlandıran Paşhan Yılmazel de değişimiyle dikkat çekenlerden bir tanesi.

Birçok kişi tarafından beğenildi

Uzunca bir süredir televizyondan uzak kalan başarılı sanatçı, seslendirme ve tiyatro ile ilgileniyor. Farklı kahkahasıyla zihinlere kazınan Hayat Bilgisi’nin Ortegası Paşhan Yılmazel'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım birçok kişi tarafından beğeni aldı.

Sevenleri yorum yağmuruna tuttu

Seslendirme yaptığı bir andan paylaşımda bulunan Paşhan Yılmazel'e sevenleri, "Hâlâ çok yakışıklısın", "Yıllarda meydan okuyorsun" gibi yorumlarda bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.