habernediyor.com

Genç solist Alara Kuru’ya Wilma Elles ve Burak Bozdağ desteği!

MAGAZİN

Çocukluğundan bu yana hayalini kurduğu albüm çıkarma projesini, eşinin desteğiyle gerçeğe çevirdi. Pandemi sürecinde hayali gerçek olan solist Alara Kuru’nun "Yüreğim Sana" adlı şarkısının ilk klibinde, oyuncular Wilma Elles ve Burak Bozdağ rol alarak destek oldu!

Küçüklüğünden bu yana şarkıcı olmak istiyordu, pandemi olunca bu hayalini gerçeğe dönüştürdü. Bir çocuk annesi Alara Kuru, çocukluğundan bu yana şarkıcı olmak istiyordu. Pandemi olunca ve işi de olmayınca Kuru, şarkı söyleyip albüm çıkarma hayalini gerçeğe dönüştürmeye karar verdi.

Eşinden de destek aldı

Hayalini eşi Furkan Kuru ile paylaşan Alara Kuru, eşinden desteği de alınca gerçekleştirmek adına yola koyuldu. Albümün çıkış karısı “Yüreğim Sana” için klip hazırlamaya karar veren Kuru, ünlü oyuncular Wilma Elles ve Burak Bozdağ’dan da destek aldı. Klibinde Bozdağ ve Elles’i oynatan Kuru, çekimler esnasında oyuncularla çok renkli anlar yaşadı. Wilma Elles klipte, altadılan bir kadına hayat verdi. Gerçekte de çok aldatıldığını itiraf eden Wilma Elles, bir kere aldatan kişiye bir daha güvenmediğini de belirtti.

Kadınların şiddete sessiz kalmamasını dilediler

Son dönemde kadına şiddetin arttığını belirten ve herkesin buna tepki göstermesi gerektiğini söyleyen Wilma Elles, Alara Kuru ve Burak Bozdağ, klibi de bunun üzerine kurguladıklarını belirtti. Klipte aldatılan kadınları canlandıran Wilma Elles ve Alara Kuru, kadınların sessiz kalmaması gerektiğine de işaret ettiler. Kendisine destekçi olan herkese teşekkür eden Alara Kuru, ayrıca  Aranjör Mustafa Arapoğlu, Kadir Balık ve Fatih Aksoylu’ya da teşekkürlerini sundu. Klipte rol alan Burak Bozdağ da klipte yer almaktan mutlu olduğunu dile getirdi.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.