habernediyor.com

"Benden ayrılmamak için intihara teşebbüs etti"

MAGAZİN

Hilal Özdemir, eski eşi Hazım Körmükçü'nün kendisinden ayrılmamak için intihara teşebbüs ettiğini belirtti. 

Hilal Özdemir, dün katıldığı bir TV programında, eski eşi Hazım Körmükçü hakkında açıklamalarda bulundu. 

Hazım Körmükçü'nün çocuklarını hiçbir şekilde görmediğini ve nafakasını ödemediğini kaydeden Hilal Özdemir, eski eşi nedeniyle sıkıntılı günler yaşadığını söyledi.

Hilal Özdemir, Hazım Körmükçü'nün kendisinden ayrılmamak için iki defa intihara teşebbüs ettiğini kaydederek, eski eşi tarafından şiddete maruz kaldığını ancak bunu şimdi itiraf ettiğini söyledi.

Utandığı için şiddet gördüğünü gizlediğini ancak bunun son derece yanlış olduğunu fark ettiğini belirten Hilal Özdemir, bir anda gözyaşları içerisinde kaldı. 

Hilal Özdemir, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde maddi anlamda sıkıntı yaşadığına dikkat çekerek, bunun için Kızılay'a başvurduğunu ve gelen yardımın kendisine on gün yettiğini söylemişti.

Evinde yiyecek hiçbir şeyin kalmadığını kaydeden Hilal Özdemir, bu yüzden mahalle muhtarına gittiğini ifade etmişti.

Hilal Özdemir, sanatçı olduğu için geçimini rahat sağlamadığını ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde çocuklarına bakmaya çalıştığını kaydederek, ev kirasını ödeyemediğini anlatmıştı.

Bayrama erzak yardımı alarak girdiğini belirten Hilal Özdemir, Hazım Körmükçü'nün kayıplara karıştığını, eski eşinin hiçbir şekilde arayıp sormadığını ve beş aydır nafaka ödemediğini aktarmıştı. 

25 bin liralık yardım yapılmıştı

Haluk Levent, Hilal Özdemir'in çağrısına kulak vererek yardımda bulunmuştu. 

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Haluk Levent, Hilal Özdemir'in 25 bin liralık ihtiyacının karşılandığını belirterek, söz konusu süreçte dayanışmanın önemli olduğunu ifade etmişti.

Hilal Özdemir ile Hazım Körmükçü, 20 Nisan 2003'te dünyaevine girmişti. Bu evlilikten iki çocuğu olan çift, 2014 senesinde tartışmalı bir biçimde ayrılmıştı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.