habernediyor.com

Ad Astra (Yıldızlara Doğru) İzle, Konusu, Oyuncuları, Fragmanı

KÜLTÜR-SANAT

2019 yapımı Amerikan bilim kurgu ve dram filmi “Ad Astra” nın konusu, oyuncuları, IMDB puanı ve fragmanı için detayları burada paylaştık…

Bilim-kurgu türü, sinemanın her zaman vazgeçilmezlerinden oldu. Uzay yolculuğu, göktaşların arasında yüzmek, ve başka başka canlılarla karşılaşmak… Belki de bir çoğumuz astronot olmayı bu yüzden çok istemişizdir…

2016  yılında bunlardan bir tanesi, izleyiciyle buluşmak için yola çıktı. James Gray ve Ethan Gross tarafından yazılan senaryo, Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, Anthony Katagas, Rodrigo Teixeira ve Arnon Milchan yapımcılığında hazırlandı. 

Filmin yönetmenliğini üstlenen James Gray'in 2016 yılında "uzay yolculuğunu en gerçekçi biçimde yansıtacak bir film" açıklamasını yapmasının ardından, 2017'de Brad Pitt ile başrol ve yapımcı olarak anlaşma sağlandı. Filmin çekimleri ise Los Angeles'ta gerçekleşti. Ayrıca filmin prömiyeri, 2019 yılında  Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleşti.



Ad Astra (Yıldızlara Doğru) konusu

Ad Astra yani Yıldızlara Doğru, bir astronot olan Roy McBride’in uzayda hayat aramak için çıktığı görevi esnasında kaybolan babası astronot Clifford McBride’yi arama hikayesini konu alıyor.
Bunun için Güneş Sistemi'nin en uzak gezegenine giden Roy, 20 yıl önce babasını bu sistemde kaybetmiştir. Roy, ayıp babasını bulmak ve Dünya'daki hayatı tehdit eden bir gizemi çözmek için uzayın derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkar. Bu yolculukta Roy, hayat hakkında bambaşka şeyleri keşfedecek ve sırlara ulaşacaktır…

Ad Astra (Yıldızlara Doğru) oyuncu kadrosu    

Filmde baş kahramanımız olan, görevdeyken uzay boşluğunda kaybolan astronot Roy McBride’i  “Brad Pitt” canlandırıyor. Babası “Clifford McBride” rolünde Tommy Lee Jones’u izlerken, “Helen Lantos” rolünde ise  Ruth Negga’yı görüyoruz.
“Col. Tom Pruitt” i Donald Sutherland canlandırırken, Sergeant Peter Bello’yu Jamie Kennedy, Eve McBride’yu Liv Tyler ve Lorraine Deavers rolünde ise Kimberly Elise yer alıyor.

IMDB’de Ad Astra (Yıldızlara Doğru) 

IMDB, Ad Astra yani Yıldızlara Doğru filmine, 10 üzerinden 6,5 puan verdi.
Yaklaşık 80 milyonluk  bir bütçeyle çekilen film, 45 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti.
20 Eylül 2019’da ülkemizde vizyona giren film, 5 hafta boyunca vizyonda kaldı. Film, toplamda 4.057.954 Tl hasılat yakaladı.

Ad Astra (Yıldızlara Doğru) izle
 

Ad Astra (Yıldızlara Doğru) Fragmanı
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.