habernediyor.com

İçişleri'nden HDP'li Buldan'a: Biraz utanmanız olsa...

GÜNDEM

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın "Cizre" paylaşımına "Biraz utanmanız olsa" diyerek tepki gösterdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çataklı'nın paylaşımını kendi takipçilerine yönlendirdi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan dün Twitter hesabından Cizre'de yıkılmış bir binanın fotoğrafını paylaşarak "Ne insanlık, ne vicdan ne de tarih bu vahşeti unutmaz" ifadelerini kullanmıştı.

Pervin Buldan'ın Twitter hesabından yaptığı "Cizre" paylaşımını sert ifadelerle eleştiren İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Biraz utanmanız olsa, Kürt kardeşlerimize ve bu ülkeye biraz saygınız olsa, böyle bir paylaşım yapmazdınız" dedi.

Pervin Buldan'a "Siz yaktınız, yıktınız; Sayın Cumhurbaşkanımız yaptı." diyen İsmail Çataklı, paylaşımına bir de not ekleyerek, "Bu yeni kampanyanın talimatını nereden aldığınızı çok yakında açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

İsmail Çataklı, Pervin Buldan'ın paylaşımında kullandığı fotoğrafa karşı 4 ayrı fotoğraf kullanarak, Cizre'de devlet tarafından yapılan yeni konutları hatırlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.