habernediyor.com

Erdoğan, Diyarbakır'da tesislerin açılış töreninde...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da yapımı biten çeşitli tesislerin açılış törenini yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da yapımı biten Kayapınar 4. Otosanayi Sitesi, Diyarbakır Tekstil OSB'de 30 fabrika ve Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri için açılış törenine katıldı.

Erdoğan kurdeleyi kesti

Projelerin açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurdele kestiği törene Vali Münir Karaloğlu da katıldı.
Tekstil Organize Sanayi Bölgesi'nde 30 fabrikanın açılışı yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile yapılan canlı bağlantıyla Diyarbakır OSB'de 30 fabrikanın açılışını yaptı.

Tarımsal sulama alanları açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile yapılmış olan bağlantıyla ise Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri'nin açılışını yaptı.

Açılışta konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her yeri tarımla bereketlendirelim." deyip butona bastı.

814 dükkanlı 4. Oto Sanayi Sitesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Otosanayi Sitesi'nin açılışı amacıyla Çevre Bakanı Murat Kurum ile de canlı bir bağlantı yaptı.

"Ülkemize örnek yapılan sanayi sitesi için teşekkürlerimizi sunuyorum"

Sanayi sitesindeki 814 dükkanın sahibine anahtar teslimi yapılırken törende konuşma yapan Sanayi Sitesi Başkanı, "Cumhurbaşkanım, ülkemize örnek olarak yapmış olduğunuz sanayi sitesi için teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.