habernediyor.com

Adnan Oktar’ın yeni hedefi ‘genç ve güzel’ avukatlar

GÜNDEM

Adnan Oktar tarafından kurulan organize suç örgütü davasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Dosyada müşteki sıfatıyla yer alan bir kişi, Oktar’ın genç ve güzel avukatları örgüte kazandırmaya çalıştığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. 

Adnan Oktar’ın tutuklu bulunduğu cezaevinde, ‘genç ve güzel’ avukatlarla görüşerek onları örgüte kazandırmaya çalıştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Dosyada müşteki olarak yer alan bir kişi, Oktar’ın ilanlar vasıtasıyla suç örgütüne kadın avukat kazandırmaya çalıştığını iddia etti. Bu kapsamda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan şahıs, Oktar’ın kadın avukatlarla görüşme saatlerinin oldukça uzun olduğuna vurgu yaptı. 

Kadın avukatlarla 520 saattten fazla görüştü

Başsavcılığa sunulan dilekçede Adnan Oktar’ın, tutuklu bulunduğu cezaevinde 40 günde 527 saat görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Bu süreç içerisinde 63 farklı kadın avukatla görüşen Adnan Oktar’ın kendileriyle toplam 500 saatten fazla konuştuğu aktarıldı. Oktar’ın 40 günlük dönemde erkek avukatlarla görüşme süresi ise 20 saat olarak belirtildi. 

Görüştüğü 83 avukatın 63’ü kadın

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’na sunulan dilekçede Adnan Oktar’ın, 40 günlük sürede toplam 83 farklı avukatla görüştüğü, bunların 63’ünün ise kadın olduğu aktarıldı. Suç duyurusunda, Oktar’ın genç ve güzel kadınları örgüte kazandırmak için çalıştığı, bu sebeple de görüşme sürelerinin oldukça uzadığı iddia edildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.