habernediyor.com

2,5 yaşındaki Müslüme için Mersin seferber oldu

GÜNDEM

Mersin’de 3 gündür kayıp olan 2,5 yaşındaki Müslüme adlı küçük kız her yerde aranıyor. 7 çocuklu bir ailenin çocuğu olan Müslüme için ekiplerin arayışı aralıksız şekilde devam ediyor.

Mersin’e bağlı Gülnar ilçesinde konargöçer şekilde yaşamını sürdüren ve ‘Sarıkeçili Yörükler’ olarak bilinen ailelerden birinin 2,5 yaşında olan kızı Müslüme, çadır kurulduğu sırada aniden gözden kayboldu. Hemen çadırın çevresinde küçük kız aranmaya başlandı.

Kış aylarını geçirmek için gelmişlerdi

Aile, her sene olduğu gibi bu sene de Konya’nın Bozkır bölgesinden kışı geçirmek amacıyla Mersin’e bağlı Gülnar ilçesi Yanışlı köyü civarına geldi. Buraya çadır kurmaya karar veren 7 çocuk sahibi Mehmet ve Selvi Yağal çiftinin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme kayboldu.

Profesyonel ekipler tarafından aranıyor

Ailesinin ve çevredekilerin katılımıyla yapılan aramalarda ulaşılamayan küçük kız, yetkililere haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından geniş çaplı aranmaya başlandı. 3 gün boyunca bölgede tüm ekiplerle birlikte Müslüme’nin bulunabilmesi için aralıksız çalışmalar sürdürüyor.

Müslüme’nin çadırda yaşayan ailesi ve kardeşleri endişeli bekleyişlerine devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.