habernediyor.com

Zoom Meeting İndir

BİLİM-TEKNOLOJİ

Meeting programlarının gözde olduğu bir süreçten geçiyoruz. Salgın nedeniyle işine ve okuluna evden devam etmek zorunda kalan milyonlarca kullanıcı çevrim içi toplantı programlarına akın etmeye başladı. Çok sayıda meeting uygulaması bulunsa da şu an en çok kullanılan uygulama Zoom olarak görünüyor. Sen de Zoom indir ve ücretsiz olarak kullanmaya başla. En çok merak edilen Zoom nedir, nasıl kullanır ve nasıl giriş yapılır sorularına yazımızda yanıt vereceğiz.

Zoom Nedir?

Zoom indir komutu veren kullanıcılar ilk etapta biraz zorlanabiliyor. Özellikle online ders gören çocuklar için belli bir alışma süreci oldu. Zoom program dili olarak İngilizce kullanıyor. Çok karmaşık olmasa da ilk defa giriş yapanlar için zor olabilir. Nasıl kullanılacağı konusuna gelmeden önce Zoom'un ne olduğundan bahsedelim.

İlk başta da söylediğimiz gibi bir meeting yani toplantı programıdır. Aynı anda onlarca kullanıcı aktif olabilir. Zaten Zoom'u tercih sebebi kılan özelliği de budur. Diğer programların birçoğunda katılımcı sayısı oldukça kısıtlıdır. Ancak Zoom kalabalık bir sınıf için aynı anda erişim sağlayabilen başlıca uygulamalardan biridir. Görüntülü ve sesli olarak sohbete katılabilirsiniz. İstediğiniz zaman kamera ya da mikrofonu devre dışı bırakabilirsiniz. Uygulama içinde mesajlaşma hücresi bulunuyor. Bu sayede mikrofon kapalı olsa bile mesaj ile soru sorup yanıt verebilirsiniz. Zoom'un ücretsiz bir uygulama olması her kesime hitap etmesini sağlıyor.

Zoom Nasıl Kullanılır? Zoom Nasıl Açılır?

Zoom indir dediniz ve nasıl kullanılır bilmiyorsanız sizin için kısaca izah edebiliriz. Öncelikle uygulamayı bilgisayarınızdan veya mobil cihazınızdan açın. Karşınıza iki seçenek gelecektir. Üstteki seçenek "toplantıya katıl" diğer seçenek ise "oturum aç" seçeneğidir. Eğer öğrenci veya toplantı için katılımcı iseniz üstteki seçeneği seçmelisiniz. Toplantıyı başlatan siz olacaksanız oturum açıp mail adresi ile kayıt olmanız gerekiyor. Katılımcılar için toplantı sahibi tarafından bir ID numarası ve şifre verilir. Bu numara ve şifre ile giriş yapabilirsiniz. Ayrıca kullanıcı adı girerek diğer katılımcılar tarafından tanınabilirsiniz. Zoom indir komutu vermek için daha fazla beklemeyin. Yükleyin ve ücretsiz olarak kullanmaya hemen başlayın.

Yorumlar (2)

aysel 3 Yıl Önce

zooma giremiyorum bana yardım edin

Ben 1111 3 Yıl Önce

Qww

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.