habernediyor.com

Pokemon Go'da çok zor bir rekor kırıldı!

BİLİM-TEKNOLOJİ

2016 senesinde piyasaya çıkan ve çıktığı sene oyun sektörünü etkisi altına alan "Pokemon Go" oyununda inanılması zor rekor Japon bir oyunsever tarafından kırıldı.

2016 yılında piyasaya sürülen "Pokemon Go" isimli oyunda, kullanıcılar akıllı telefonları ile yollara düşüp yeni pokemonlar bulabilmek için çabalıyorlar. Yakalanan pokemonlar ise geliştirilebiliyor ve arena savaşlarında kullanılabiliyor.

Piyasaya sürüldüğü sene Türkiye'de de oldukça fazla oynanan oyun, Google Play Store'da ve App Store'da bulunmamasından dolayı gittikçe popülaritesini yitirdi. Daha sonra resmi olarak Türkiye sayfalarına gelmeyen oyunu, oyunseverler bırakmak zorunda kaldı.

Japon bir oyunsever ise tutkunu olduğu Pokemon Go oyununda 1 milyon pokemon yakalamayı başardı. Kyarorina isimli Japon oyunsever, gezip dolaşarak tam 1 milyon pokemon toplamayı başardı.

Bu rekoru çok zor yapan durum ise şöyle: Oyun 2016 yılında çıktı ve çıktığı günden bugüne yaklaşık 1.200 gün geçti. Japon oyunsever Kyarorina'nın ise 1 milyon pokemonu yakalayabilmek için günde yaklaşık 830 civarında pokemon yakalamış. Bu ise onun Pokemon Go için ne kadar büyük emek gösterdiğini ortaya çıkartıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.