habernediyor.com

Mng Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

BİLİM-TEKNOLOJİ

Mng Kargo yurtiçi ve yurtdışı taşımacılıkta en çok başvurulan kargo şirketleri arasında ilk sıralardadır.

3000 adet ulaşım aracı ve binlerce personeli sayesinde Mng Kargo faaliyetlerine durmaksızın devam etmektedir. Mng Kargo ile gönderilerinizden haberdar olmak ve takip yapmak aşağıdaki yöntemlerle olmaktadır.

Şu Anda Kargom Nerede?

Mng Kargo aracılığıyla satıcının gönderdiği ürünlerin takibini yapmak basit ve hızlıdır. Mng Kargo takip sistemlerinden size en uygun olanını kullanarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz. Mng Kargo takibi nasıl oluyor diye merak ediyorsanız bu yöntemlere hep birlikte göz atalım.

Takip Numarası İle Gönderi Sorgulama

Mng Kargo takibini yapmanın en zahmetsiz yolu internet üzerinden takip numarası ile yapmaktır. Kargonuzun telefonunuza mesajla gönderdiği 12 haneli takip numarasını Mng Kargonun web sayfasına girerek kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken siteye tıkladığınızda kargo takip bölümünü bulup takip numarasını yazmaktır. Sonrasında gönderiniz hangi aşamada veya size ulaşacak tahini tarih hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Telefon İle Gönderi Sorgulama

Gönderileriniz hangi durumda olduğunu öğrenmek için Mng kargo canlı iletişim numarasını arayabilirsiniz. Mng kargo çağrı merkezi 444 06 06 numarasını aradığınızda karşınıza çıkacak çağrı merkezi destek personelinin yönlendirmesiyle kargonuzun tüm hareketlerini öğrenebilirsiniz. Elinizdeki takip numarasını, fatura ya da barkod numarasını yetkili kişiye söyleyerek gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Aynı zamanda kurye çağırmak isterseniz de Mng kargo çağrı merkezini arayıp şubeye gitmeden kargolarınızı gönderebilirsiniz.

Şube Aracılığıyla Gönderi Sorgulama

Ayrıca telefonla çağrı merkezini arayarak size en yakın Mng kargo şubesinin nerede olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Mng kargo şubesine giderek de isminiz, takip numaranız ya da satıcının ismi veya telefon numarası ile gönderinizin hangi aşamada olduğu hakkında fikir edinebilirsiniz.

Mobil Uygulama ile Gönderi Sorgulama

Teknolojinin gelişmesi diğer sektörlerde kolaylık sağladığı gibi taşımacılık sektöründe de bazı avantajlar yaratmıştır. Mng Kargonun mobil uygulamasını akıllı telefonunuza ve tabletinize indirerek her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Mng Kargo uygulaması tamamen ücretsiz olup Appstore ya da Playstore kanallarından indirilebilmektedir. Bununla birlikte Mng Kargonun sunduğu hizmetleri ve şimdiye kadar sağladığı ayrıcalıkları öğrenmek için uygulama içinde yer alan Mng Box dergisini de okuyabilirsiniz.

Yorumlar (22)

Erolaydınhan 4 Yıl Önce

Kargom geldimi

Haydar 4 Yıl Önce

Merhaba bizim ufak bir Kargomuz vardı amma gelmedi

Yalçın 4 Yıl Önce

Fiyatları pahlı,hizmetleri çok yavaş

Mehmet Atak 4 Yıl Önce

Kargonun akıbetini öğrenmek istiyorum.kargo takip no.EI211970

öznur ögünç 4 Yıl Önce

korgom vardı ama gelmedi

Bircan kılıç 4 Yıl Önce

Kargom nerede

Abdurrahman kaya 4 Yıl Önce

Kargom vardı 6 gün oldu nerde kaldı

Tülay Teker 4 Yıl Önce

Kargom gelmedi

Eyuphan Arslan 4 Yıl Önce

Kargam yerine olasmamis

Cihan aksu 4 Yıl Önce

Bugün kargo nezaman gelecek .kusadasi

Mehmethatip 4 Yıl Önce

Mehmethatip 4 Yıl Önce

Suan kargom nerede

Mehmethatip 4 Yıl Önce

Suan kargom nerede

ELMİR Najabov 4 Yıl Önce

Erkan 3 Yıl Önce

Nasıl yapılır

İZZEDDİN ÖNDER 3 Yıl Önce

Sayın İlgili Fatih Balipaşa Şubesinden 04.12.2020 tarihinde verilen mektup (21 TL. ile) TOSYA'ya gitmesi gerekirken, bugün (11.12.2020) itibariyle hala ANKARA'da olarak gösteriliyor. Lütfen ilgilenilmesini ve evrakın biran önce yerine ulaştırılmasını sağlamanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.

Nurcan Engin 3 Yıl Önce

Kargom hangi şubede

Ezel etik 3 Yıl Önce

Kargom vardı adresemi gelir vadafone bayinemi

mehmet türkben 3 Yıl Önce

Sorgulama sayfası açılmıyor nasıl sorguliyacagiz

oguzhan 3 Yıl Önce

merhaba kolay gelsin mng kargo takip no alamadım nasıl alabilirim

Niyazi sevim 3 Yıl Önce

Kargom gelmedi nerede olduğunu bilmiyorum kargo teslim edildi gözüküyor elimde kargo yok gelmedi

Şaziye Türkeli 3 Yıl Önce

Kargo adrese teslim olduğu halde şubeden alınması için telefon geldi benim arabam yok çalışıyorum kargonun lütfen adresime ulaştırılsın

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.