habernediyor.com

Bloomberg HT

BİLİM-TEKNOLOJİ

Günümüz sektörlerinde hiçbir zaman yerini kaybetmeyen her zaman merak edilen ve ekonominin nabzının tutulduğu ekonomik, her türlü konunun paylaşıldığı Bloomberg HT sitesi aktif olarak yayına devam etmektedir. Ekonomi üzerine kurulmuş olan bu kanal 2010 yılında ilk defa yayın hayatına başlamıştır. Alanında tecrübeli yöneticiler ve çalışanları ile halihazırda faaliyetlerine devam eden site içerisinde ekonomi piyasasına dair son durum haberlerini alabilirsiniz. Son dakika finans haberleri, en güncel altın piyasasında dair veri akışları grafiklerini ve yorumlarını bulabileceğiniz Bloomberg HT ekonomik veri analizlerini de sizlere sunuyor.

Tv üzerinden yayın akışı yapılması ve oradan takip edilmesi mümkün olduğu bunun dışında internet üzerinden aktif olarak sitesi üzerinden paylaşımlarda bulunan Bloomberg,

  • Ekonomi

  • Enerji

  • Tarım

  • Güncel piyasalar

  • Kripto para gibi konulara dair genel bir bilgi içeriği sunmaktadır.

Kişisel görüşlerin ve çeşitli ekonomiye dair video kayıtlarının yer aldığı Bloomberg HT hayatın önemli bir parçasını düzene sokacak tarzda bilgi içeriğine sahiptir.

Dolar, Altın, Euro Piyasası

İçerisindeki video akışları ile beraber infografik bilgi akışlarını gözden geçirerek dolar, altın veya euro'ya dair yapmış olduğunuz yatırımların ne durumda olduğunu ve hangi dönemlerde ne yapılması gerektiğine dair fikir oluşturulmasına sağlamaktadır. Pek çok alanında uzman profesör doktorun görüşlerinin yer aldığı video kayıtlarına Bloomberg HT sitesine gelerek erişebilirsiniz. Yalnızca Türkiye'de yaşanan değil, dünya çapında yaşanan her türlü ekonomik gelişme ve kendi içlerindeki sağlık ve teknoloji alanındaki farklılıklar ekonomi sektörünü genel anlamda dünya bazında etkilemektedir.

Dünyada yaşanan para piyasalarındaki ekonomik durum anlık gelişmeler ve bunların ekonomiye yansıması güncel haber akışı şeklinde verilmektedir. Bloomberg HT yayın akışını sitemiz üzerinden takip edebilir, canlı yayın TV izleyebilme ayrıcalığı ile Bloomberg ekonomi alanında sağlamış olduğu dolu dolu bilgi içeriklerini değerlendirebilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.