Altın Portakal’a kadınlar damga vurdu

GÜNDEM 11.10.2020, 04:03
Altın Portakal’a kadınlar damga vurdu
2/18

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Türkiye'nin en uzun soluklu film festivali Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin bu yıl 57’ncisi gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla gerçekleşen festivalin kapanışı, koronavirüs nedeniyle açık havada yapıldı.

Cam Piramit yanında kurulan Yıldızların Altında 1 Açık Hava Sineması’ndaki festivalin kapanış ödül törenine katılanlar şöyle:
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Festival İdari Direktörü Av. Cansel Tuncer, Festival Yönetmeni Ahmet Boyacıoğlu, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Ercan Kesal, jüriler Gülse Birsel, Kıvanç Sezer, Taner Birsel, Zeynep Oral, filmleri festivalde yarışan yönetmen ve oyuncular.
Festivale bir tek koronavirüs tedavisi sonrasında akciğerlerinde oluşan rahatsızlık nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Altın Portakal Film Festivali Başkanı Muhittin Böcek katılamadı.