Ümraniye'de dehşet! Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü

Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü.

YAŞAM 23.02.2024, 15:17 24.02.2024, 18:18 Buse Önder
Ümraniye'de dehşet! Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana gelen olayda Suat Güney, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Zeliha Güney (31) ve Mine Güney (30)’i silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından Suat Güney'in kaçtığı belirlendi. İlk bilgilere göre, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şüpheli şahıs ise hala yakalanamadı.

Ayrıntılar geliyor…

Bir haber daha geldi

Aynı gün İzmir'in Karabağlar ilçesinde de bir başka olay meydana geldi. F.M. adlı şüpheli, tartıştığı Fırat Yurteri'yi (32) sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürdü. Olay, Yaşar Kemal Mahallesi 6004 Sokak'ta saat 10.00 sıralarında gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmanın büyümesi üzerine F.M., çıkardığı tabanca ile Yurteri'ye 4 el ateş etti.

Yurteri, sırtına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Şüpheli F.M. olay yerinden kaçarak polisin arama çalışmalarına neden oldu.7

‘Kim tarafından vuruldu görmedim’

Mahalle sakinlerinden Nilüfer Barut (41), "Çok sayıda silah sesi duydum ama kim tarafından vurduğunu görmedim" şeklinde ifade verdi.

Polis, olayın ardından şüpheliyi yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)