Jorge Jesus, Fenerbahçe'den iki isme kafayı taktı!

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in teknik direktörü Portekizli Jorge Jesus, eski takımı Fenerbahçe'den iki ismi gözüne kestirdi. Sarı-lacivertlilerin, astronomik bir teklif gelmesi halinde bu iki ismin ayrılmasına izin verebileceği kaydedildi.

SPOR 23.02.2024, 15:26 24.02.2024, 08:59 Hakan Öksüz
Jorge Jesus, Fenerbahçe'den iki isme kafayı taktı!

Temmuz 2022'de Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne getirilen Portekizli Jorge Jesus, geçen yılın temmuz ayında Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Pro Lig takımlarından Al-Hilal'e transfer olan tecrübeli hoca, ligde ve kupada oynadığı 30 maçta da yenilgi yüzü almadı.

Ligde bu sezon takımıyla çıktığı 20 maçtan 18'ini kazanan Jesus, 2 beraberlik aldı. Al-Hilal'de fırtına gibi esen Portekizli çalıştırıcı, eski takımı Fenerbahçe'den iki ismi gözüne kestirdi.

Mario Branco ve Fred'i radara aldı

Sarı-lacivertlilerin yaptığı transferlerde önemli bir role sahip olan sportif direktör Mario Branco ile çalışmak isteyen Jorge Jesus, orta sahayı güçlendirmek için Fred'i takibe aldı. 

Portekizli çalıştırıcı, hem Branco gibi tecrübeli bir yardımcıyı hem de 90 dakika boyunca yorulmayan Brezilyalı orta saha Fred'i istiyor. Astronomik bir teklif gelmesi durumunda Fenerbahçe, bu iki isimle sezon sonunda yollarını ayırabilir.

Yorumlar (0)