Trafikte maganda dehşeti: Eski futbolcu yaralandı

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giymiş olan eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, trafikte bir grup saldırganın hedefi oldu. Oktay Derelioğlu'nun aldığı darbeler sonucunda yaralandı.

YAŞAM 06.12.2023, 16:57 Buse Önder
Trafikte maganda dehşeti: Eski futbolcu yaralandı

Derelioğlu çifti trafikte bir yol verme sebebiyle bir tartışma yaşamıştı. Çiftin yaralanmasına sebep olan ise Derelioğlu çiftinin aracının bir başka araç tarafından taciz edilmesiyle başladı. Yaralanan Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, yaşadıkları olay sonrasında açıklamalarda bulundu.

Trafikte önlerini kestiler

Derelioğlu, eşi ile birlikte Kadıköy’de seyir halindeyken bir araçla yol verme sebebiyle kısa bir tartışma yaşadı. Olaydan bir süre sonra çiftin aracı, yol daraldığı gerekçesiyle taciz edildi.  Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban, Oktay Derelioğlu'nun aracının önünü kesti ve araçtan inerek çiftle kavga etmeye başladı. Yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek saldırıya dönüştü. Bu kavga sırasında Oktay Derelioğlu yaralandı. Saldırıya uğrayan futbolcunun, olayı polise bildirilmesi üzerine saldırganlar Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban gözaltına alındı.

Omuzunda kırıklar var

Yaşanan olayın şokunu atlattıktan sonra açıklamalarda bulunan Derelioğlu, durup dururken saldırıya uğradıklarını belirterek, "Yol hakkı benimdi ve bende vermedim. Yol vermeyince sola attım kendimi, problem değil geç dedim daha sonra aracı üzerime kırdı, ne oluyor derken arka taraftan inmiş ve benim kapımı açıyordu. 2 kişi tarafından saldırıya uğradık. Eşim araçtan indi, eşimi mi düşüneyim kendimizi mi savunayım derken arbede yaşandı” şeklinde konuştu.

Omuzunda kırık ve çıkıkların olduğunu belirten Derelioğlu, aldığı darbeler sonucunda yere düştüğünü söyledi. Eşi için de endişelendiğini belirten Derelioğlu, "Başımızı da vurabilirdik beyin kanamasından ölebilirdik. Hiç tanımadığınız bir adama yanında eşi varken nasıl saldırabiliyorsunuz? Bu nasıl karakter?” diyerek sitem etti. Kendilerine saldıran kişilerin en büyük cezayı hak ettiklerini söyleyen Derelioğlu, “En büyük cezayı almalarını istiyorum. En azından örnek teşkil etsin bir ceza alsınlar” açıklamalarında bulundu.

Birçok kulübü çalıştırmıştı

Beşiktaş ve Fenerbahçe’de forma giymiş olan Oktay Derelioğlu, teknik direktörlük kariyerinde ise Kahramanmaraş, Gaziantepspor, Karagümrük, Darıca Gençlerbirliği, Tokatspor, Başkent Şafak Spor, Amed SK ve Gostivar gibi birçok kulüpte görev almıştı.

Yorumlar (0)