Tokat'ta evi alev sardı: Baba öldü, kızı yaralandı

Tokat'a bağlı Akın Mahallesi'ndeki 2 katlı bir evde çıkan yangın, çocuklarını kurtarmak isterken dumandan etkilenen Mustafa Çakmaktepe'nin ölümüne neden oldu. Mustafa Çakmaktepe'nin kızı ise alevlerden kaçmak için balkondan atlayınca beli ve ayağında kırık oluştu.

YAŞAM 20.02.2024, 11:52 21.02.2024, 09:19 Hakan Öksüz
Tokat'ta evi alev sardı: Baba öldü, kızı yaralandı

Sabah saatlerinde Tokat Çamlıbel'e bağlı Akın Mahallesi'ndeki 2 katlı bir evde yangın başladı. Elektrik sobasından çıktığı değerlendirilen yangını gören mahalle sakinleri, durumu ekiplere ihbar etti.

Çocuklarını kurtarmak isterken dumandan etkilendi

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmalarına vatandaşlar da destek verdi. Evdeki 5 kişiden biri olan Mustafa Çakmaktepe adlı vatandaşın, çocuklarını kurtarmak isterken dumandan etkilenerek yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Goncagül Çakmaktepe, alevlerden kurtulmak için balkondan atladı

Mustafa Çakmaktepe'nin kızı Goncagül Çakmaktepe, alevlerden kaçmak için balkondan atladı. Belinde ve ayağında kırık meydana gelen Goncagül Çakmaktepe'nin durumunun iyi olduğu kaydedildi.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonrası evin kullanılamaz halegeldiği görüldü. Ekiplerin soğutma çalışması yaptığı belirtildi.

Yorumlar (0)