Tır’ın karıştığı kazada: 4 ölü 3 yaralı

Çankırı-Karabük karayolunda meydana gelen trafik kazasında tırın arızalanan otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 2'si polis memuru olmak üzere 3 kişi yaralandı.

YAŞAM 30.03.2024, 17:12 Melina Ay
Tır’ın karıştığı kazada: 4 ölü 3 yaralı

Kaza, Çankırı’nın Çerkeş ilçesi D100 karayolu Karabük sınırında meydana geldi. İddiaya göre, Çerkeş yolu istikametinde seyir halindeki bir otomobilin yol kenarında arıza yaptı. Kaza ise, polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı sırada bir tır, arızalanan otomobilin üzerine devrilmesiyle gerçekleşti.

Yaralılar arasında polis memurları D.G. ve B.K. ile S.N. isimli yabancı uyruklu bir kişi bulunurken, hayatını kaybedenlerin ise otomobilde bulunan A.A., M.A., T.A. ve Y.D. olduğu belirtildi. Kazanın ardından olay yerine sağlık, polis, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan polis memurları, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, yaralı S.N. ise Çerkeş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ederken, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, kaza hakkında bilgi almak üzere olay yerine geldi.

Kazanın sebep olduğu trafik yoğunluğu nedeniyle D100 Çerkeş istikameti trafiğe kapatıldı ve yolda kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu.

Yorumlar (0)