TEM'de korkunç kaza! Emniyet şeridindeki araca çarpan kurye öldü

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde TEM Otoyolu Edirne istikametinde meydana gelen korkunç kaza, emniyet şeridinde bekleyen hafif ticari araca arkadan çarpan motosikletli bir kuryenin hayatını kaybetmesine neden oldu.

YAŞAM 04.02.2024, 17:55 05.02.2024, 12:37 Buse Önder
TEM'de korkunç kaza! Emniyet şeridindeki araca çarpan kurye öldü

İddialara göre, 34 JJS 31 plakalı hafif ticari araç sürücüsü, seyir halindeyken lastiği patladığı için acil bir durumla karşılaşarak emniyet şeridine çekildi. Bu sırada 34 DZD 934 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan 29 yaşındaki kurye Hasan Çıbık, emniyet şeridinde duran araca arkadan çarptı.

Kaza sonucunda motosikletli kurye Hasan Çıbık çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Sağlık ve polis ekipleri, olay yerine hemen sevk edildi. Yapılan ilk incelemede, kurye Çıbık'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

İki şerit trafiğe kapatıldı

Polis ekipleri, başka bir trafik kazasının yaşanmaması için olay yerinde güvenlik önlemleri aldı ve yolun iki şeridini trafiğe kapattı. Bu nedenle TEM Otoyolu Edirne istikametinde trafikte yoğunluk yaşandı, ancak sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından cenaze kaldırılınca trafik normale döndü.

Kazada yaşamını yitiren Hasan Çıbık'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili detaylı inceleme sürüyor.

Yorumlar (0)