Tatilcilerin dönüş çilesi: Trafik her geçen saat artıyor

Ramazan Bayramı tatili için memleketlerinden dönen tatilcilerin Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde yarattığı yoğunluk gece saatlerinde arttı.

YAŞAM 13.04.2024, 00:09 Buse Önder
Tatilcilerin dönüş çilesi: Trafik her geçen saat artıyor

Ramazan Bayramı tatili sona ererken, tatilcilerin memleketlerine dönüş yolculuğu başladı. Ancak dönüş yolunda yaşanan araç yoğunluğu, özellikle Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişinde akşam saatlerinden itibaren artmaya başladı.

Gece ilerledikçe yoğunluk daha da arttı ve İstanbul istikametine doğru ilerleyen araçlar yavaşladı. Öte yandan, otoyolun Ankara yönünde seyreden sürücüler ise ulaşımda herhangi bir aksamaya rastlamadan yolculuklarına devam etti.

Ekipler denetimleri artırdı

Polis ekipleri, yoğunluğun yaşandığı güzergahlarda denetimlerini artırdı. Trakya bölgesinde de benzer bir manzara yaşandı. Tatilcilerin dönüş yolculuğuna başlamasıyla birlikte, Malkara, Süleymanpaşa, Çorlu ve İstanbul'a bağlanan yollar yoğun trafikle dolup taştı.

Gece geç saatlere kadar süren bu yoğunluk, ışıklı kavşaklarda zaman zaman trafik durma noktasına kadar geldi.

Tekirdağ’da da trafik vardı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Birimleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yoğun bir denetim faaliyeti yürüttü. Özellikle Tekirdağ'dan İstanbul istikametine doğru seyreden araçlarda artan yoğunluk, önceki günlerde İstanbul'dan Tekirdağ istikametine doğru olan trafiği tersine çevirdi.

Yorumlar (0)