Kadıköy'de korkunç olay! 2 araç alev alev yandı

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde meydana gelen yangında, park halindeki 2 araç alevlere teslim oldu. Olayda bir araçta yükselen alevler daha sonra diğer araca da sıçradı.

GÜNDEM 13.04.2024, 01:55 15.04.2024, 09:44 Buse Önder
Kadıköy'de korkunç olay! 2 araç alev alev yandı

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan Bağdat Caddesi'nde, park halindeki 2 araç alevlere teslim oldu, otomobiller kullanılamaz hale geldi.

Yangın, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önünde saat 23:45 sularında başladı. İddialara göre, 34 PF 2024 plakalı bir otomobilde meydana gelen elektrik arızası yangına neden oldu. Alevler hızla yayılarak yanındaki 34 LTF 48 plakalı bir başka araca sıçradı. İki araç da yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi.

Ölen ya da yaralanan olmadı

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Polis ekipleri de tedbir amaçlı olarak bölgeye sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangının kontrol altına alınmasının ardından, önlem amaçlı soğutma çalışmaları yapıldı ve cadde trafiğe açıldı. Yangın sonucunda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)