Şişli’de sürücülerin korna kavgası kask kamerasına yansıdı

Şişli’de bir otomobil sürücüsünün trafikte kendisine korna çalan sürücüye tepki göstererek aracına yumruk attığı anlar, motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

YAŞAM 22.03.2024, 10:57 Şeyda Gül
Şişli’de sürücülerin korna kavgası kask kamerasına yansıdı

Şişli Esentepe Mahallesi Barbaros Bulvarı’nda iddiaya göre, 34 TM 4045 plakalı cipin sürücüsü bilinmeyen nedenle seyir halinde olan 34 HBC 213 plakalı araca korna çaldı. Ancak kendisine korna çalınmasına sinirlenen araç sürücüsü, aracından inerek cipe doğru ilerledi. Öfkeden gözü dönen 34 HBC 213 plakalı aracın sürücüsü, bir anda cipin camını yumruklamaya başladı.

Kask kamerası olayı kaydetti

Olay anında orada bulunan bir motosiklet sürücüsünün kask kamerası ise yaşananları anbean kaydetti. Motosiklet sürücüsü ve bir polis memuru sürücüyü sakinleştirip uzaklaştırmaya çalıştığı görülen görüntülerde, polisin araya girerek tartışmanın uzamadan son bulmasını sağladığı görülüyor. Görüntülerde sürücülerin araçlarına binerek yollarına devam ediyor.

Emniyet mensubuyum dedi sivil vatandaş çıktı

Kendisine kornaya basan bir vatandaşa “Emniyet mensubuyum” diyerek saldıran şahıs şikayetlerin ardından emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrası kendisini emniyet mensubu olduğunu iddia eden M.D. adlı şahsın emniyet görevlisi değil sivil vatandaş olduğu tespit edildi.

Yorumlar (0)