Sıcağı bahane eden gençler ölümüne serinledi

Adana’da hava sıcaklığının bahar ayında rekor seviyeye ulaşmasıyla birlikte, gençler ölümü göz ardı ederek, sulama kanallarına atladı. Atlayan gençlerden Yalçın Yılmaz (14), “Korkunun ecele faydası yok” dedi.

YAŞAM 04.04.2024, 10:39 05.04.2024, 09:29 Melina Ay
Sıcağı bahane eden gençler ölümüne serinledi

Adana'da Sıcak Havadan Bunalan Gençlerden Cesur Serinlik HareketiAdana'da yaşanan sıcak hava dalgası, gençleri sıra dışı bir davranışa yönlendirdi. Hava sıcaklığının 30 dereceyi aşmasıyla birlikte bir grup genç, serinlemek için radikal bir yöntem tercih etti. Ölümüne serinliğe atlayan gençler, izleyenlerde büyük endişe ve şaşkınlık yarattı. Bazı gençlerin ‘Korkunun ecele faydası yok’ diyerek atlamaları ise izleyenleri şaşkına çevirdi.

“Korkmuyorum”

Sulama kanalında yüzen çocuklardan Muhammed El Süleyman (12), sıcak hava nedeniyle sulama kanalına girmesini şu sözlerle açıkladı: "Çok sıcak olduğu için kanala giriyorum. Yüzmekten korkmuyorum, yüzme biliyorum."

“Yüzme bilmeyenler boğulur”

Sulama kanalında yüzme bilmeyenlerin boğulduğunu söyleyen Yalçın Yılmaz (14) ise, “Yüzmekten korkmuyorum. Hava çok sıcak o yüzden burada yüzüyorum. Korkunun ecele faydası yok” dedi.

Yorumlar (0)