Ormanda cesedi bulunan kadının sırrı çözüldü

Muğla'ya bağlı Fethiye ilçesinde, ormanlık bölgede cansız bedeni bulunan kadını katlettiği iddiasıyla eşi gözaltına alındı. Yaklaşık olarak dokuz saat süren ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden Ö.Ç. daha sonra eşini katlettiğini itiraf etti.

YAŞAM 15.11.2022, 20:05 16.11.2022, 17:34
Ormanda cesedi bulunan kadının sırrı çözüldü

İlçede 24 Ekim tarihinde cansız bedeni bulunan kadının Sevim Ç. olduğunun tespit edilmesi üzerine, Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalışma başlattı.

Çalışmanın akabinde eşi Sevim Ç.’nin evden kırmızı bir araca binerek ayrıldığını ve kendisinden bir daha haber alamadığını öne sürerek kayıp başvurusu yapan Ö.Ç. gözaltına alındı.

İtiraf etti

Yaklaşık olarak dokuz saat süren ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden Ö.Ç. daha sonra eşini katlettiğini itiraf etti.

Ö.Ç., eşinin ailesiyle bir süredir hiç ilgilenmediğini, sosyal medya platformlarında çok zaman harcadığını ve lüks yaşam düşkünü olduğunu, bu sebeple de aralarında tartışma yaşandığını iddia etti. 

İfadesinde, Sevim Ç.'nin eline bıçak alarak üzerine doğru yürüdüğünü, kendisini korumak adına aralarında arbede yaşandığını ileri süren Ö.Ç., bıçakladığı eşinin can verdiğini anlayınca cesedi ormanlık bölgeye attığını itiraf etti.

Ö.Ç. polis karakolundaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildi.

Olay

Esenköy Mahallesi'ne bağlı Çırpı mevkisindeki ormanlık bölgede 24 Ekim 2022'de bir kadın cesedine rastlanmış, ceset kesin ölüm sebebinin belirlenmesi ile kimlik tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'na nakledilmişti. 

Yorumlar (0)