Nevşehir'de facia gibi kaza: 3 ölü, 6 yaralı

Nevşehir'de takla atan otomobilden kopan parçaların iki aracın çarpışmasına yol açtığı facia gibi kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi ve 6 kişi de yaralandı.

YAŞAM 04.03.2024, 00:52 04.03.2024, 11:44 Şeyda Gül
Nevşehir'de facia gibi kaza: 3 ölü, 6 yaralı

Nevşehir-Kayseri karayolu Bozca köyü yakınlarında seyir eden 46 KK 933 plakalı otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atması sebebiyle etrafa parçalar saçıldı. Otomobilden kopan parçalar nedeniyle aynı istikamete ilerleyen 38 AGA 564 ve 38 AHP 574 plakalı otomobillerin çarpıştığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gönderdi.

3 ölü, 6 yaralı

İhbarı üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekibi, araçlarda yaralanan kişileri çıkardı. İlk belirlemelere göre 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada, 6 kişi ise yaralandığı belirlendi. Yaralılar kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Nevşehir'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma başlatıldı

İncelemelerin tamamlanmasının ardından hayatını kaybedenlerin cenazesi hastane morguna kaldırılırken, kaza sebebiyle Nevşehir-Kayseri karayolu Kayseri istikameti uzun süre trafiğe kapandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)