Minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 15 kişi yaralandı

Bingöl'de minibüsün ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 15 kişi tedavi altına alındı.

YAŞAM 14.04.2024, 15:23 15.04.2024, 09:42 Şeyda Gül
Minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 15 kişi yaralandı

Bingöl-Muş kara yolunun 10'uncu kilometresinde İbrahim İncetepe idaresindeki minibüs ile Fatih Çapkın'ın kullandığı hafif ticari araç bilinmeyen nedenle çarpıştı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri gönderildi.

15 kişi yaralandı

Kaza yerine ulaşan ekipler, sürücüler ile araçlardaki 13 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Vali Usta: Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Ahmet Hamdi Usta, kazada yaralananlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Her iki araçta bulunan yolcular ve sürücüler dahil 15 kişinin hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandığını dile getiren Vali Usta, yaralıların Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildiğini ve tedavilerine başlandığını söyledi. Kazada can kaybının olmamasının tesellileri olduğunu kaydeden Vali Usta, “Her zaman böyle sonuçlanmayabilir. Lütfen yayalar ve sürücüler olarak trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)