Memduh Paşa Yalısı’nda film gibi soygun! İşte böyle girdiler

Sarıyer'deki Memduh Paşa Yalısı'nda film gibi bir soygun gerçekleşti. Yalıda çalışan özel güvenlik görevlisi Ahmet Y. ve dört suç ortağı, detaylı bir plan yaparak 4 kasayı kırıp içlerinde yaklaşık 130 milyon lira değerinde dövizi çaldı.

YAŞAM 10.06.2024, 12:36 11.06.2024, 12:53 Buse Önder
Memduh Paşa Yalısı’nda film gibi soygun! İşte böyle girdiler

Soygun, dün sabah saat 03.30 sıralarında Sarıyer Kireçburnu'nda meydana geldi.

Yalının içinde bulunan inşaat şirketinde yaklaşık 1.5 yıl önce işe başlayan Ahmet Y., gece saatlerinde alarmı devre dışı bıraktıktan sonra maskeli ve siyah kıyafetli dört kişiyi içeriye aldı. Hırsızlar, gri renkli bir kamyonetle yalıya gelip içerideki kasaların kilidini kırarak işe koyuldu.

Detaylı inceleme başlatıldı

Hırsızlar, kasalarda bulunan dövizleri üç çuvala doldurduktan sonra kamyonete yükleyip hızla olay yerinden uzaklaştılar. Sabahın erken saatlerinde işyeri sahibi Ümit E.'nin ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Özel güvenlik görevlisi Ahmet Y.'nin kimliği tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek soygunun detaylarını belirlemeye çalışırken, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Yorumlar (0)