Kızını 24 yerinden bıçaklayan istismarcı babaya 61 yıl hapis cezası!

Erzurum'da 14 yaşındaki kızını 24 yerinden bıçaklayarak yaralayan ve cinsel istismarda bulunmakla suçlanan baba, 61 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

YAŞAM 12.10.2023, 14:48 13.10.2023, 09:37
Kızını 24 yerinden bıçaklayan istismarcı babaya 61 yıl hapis cezası!

Korkunç olayın adresi, Erzurum'un Yakutiye ilçesi.

E.S.Ş. isimli baba evde tartıştığı kızı D.Ş.'yi yaşça büyük erkeklerle görüştüğü iddiasıyla 24 yerinden bıçakladı.

Kızını kanlar içinde bırakan baba, durumu fark eden komşularının 112’yi arayarak ihbar etmesi üzerine olay yerinden kaçtı.

D.Ş. sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilirken, kaçan şüpheli baba da Horasan ilçesi kara yolunda emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Tedavisi tamamlandıktan sonra devlet koruması altına alınan genç kız, pedagoglar eşliğinde ifade verdi ve babasının kendisine birçok kez cinsel istismarda bulunduğunu açıkladı.

D.Ş., olay günü dışarıda arkadaşlarıyla gezdiği için babası ile tartıştığını ve bıçaklandığını ifade etti.

İstismarcı baba kendini savundu!

Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 2 yıldır tutuklu olarak bulunan baba E.S.Ş., yargılandığı Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, son defa hakim karşısına çıktı.

Kızına karşı cinsel istismarda bulunmadığını söyleyen baba, yalnızca bıçaklama eylemini gerçekleştirdiğini belirtti ve "Siz de günahıma girmeyin. Girerseniz hakkımı size helal etmem" diyerek kendini savundu.

İstismarcı babaya 61 yıl ceza

Mahkeme heyeti görülen davada, istismarcı babayı, "kızına karşı cinsel istismar", "hürriyeti kısıtlama", "müstehcenlik", "öldürmeye teşebbüs", "tehdit", "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından toplam 61 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

Yorumlar (0)