Kıskançlık krizine girdi, oryantal sevgilisini öldürdü!

Sakarya'daki bir eğlence mekanında oryantal olarak çalışan sevgilisi Sevda Timur (30) ile tartışan 40 yaşındaki Ümit D, genç kadını öldürdükten sonra cinayeti polise itiraf etti. Ümit D, Sevda Timur için bir yıllık eşinden ayrıldığını söyledi. Cinayete kurban giden Sevda Timur'un bir çocuk annesi olduğu öğrenildi.

YAŞAM 02.02.2024, 22:25 05.02.2024, 09:40 Hakan Öksüz
Kıskançlık krizine girdi, oryantal sevgilisini öldürdü!

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen cinayet haberlerine bir yenisi eklendi. Cinayet, Sakarya'daki Kemalpaşa Mahallesi 249. Sokak'ta yaşandı. "İpek" adını kullanarak bir eğlence mekanında oryantallik yapan 30 yaşındaki sevgilisi Sevda Timur'un yaşadığı eve giden Ümit D. (40) dehşet saçtı.

Sevda Timur için nikahlı eşinden ayrılmış

Sevgilisinin eğlence mekanında çalışmasına karşı çıkan Ümit D, tartışmanın büyümesi üzerine silahına davrandı. Sevda Timur'un canına kıydıktan sonra  kaçan Ümit D, emniyete giderek cinayeti itiraf etti. Öldürdüğü Sevda Timur ile 1 yıllık ilişkisi olduğunu söyleyen Ümit D, bu sebeple eşinden de ayrıldığını belirtti. 

6 yıl önce Sakarya'ya taşınmış

Cinayete kurban giden bir çocuk annesi Sevda Timur'un, 6 yıl önce Sakarya'ya taşındığı öğrenildi. Sevda Timur'un çocuğunun, Mersin'deki babasının yanında bulunduğu belirlendi.

Yorumlar (0)