Kablo ile boğmuştu: Cinayetin ardından korkunç bir detay çıktı!

Giresun'da yaşanan dehşet verici olayda, İsmail Yılmaz (57), Şengül Yeşilkaya'yı (52) kablo ile boğarak öldürmüştü. Olayın detayları korkunç bir cinayeti gün yüzüne çıkardı.

YAŞAM 15.01.2024, 17:15 16.01.2024, 11:25 Buse Önder
Kablo ile boğmuştu: Cinayetin ardından korkunç bir detay çıktı!

Dün Kapu Mahallesi Gazi Caddesi'ndeki bir türkü evinde meydana gelen olayda, İsmail Yılmaz ile türkü evi işletmecisi Şengül Yeşilkaya arasında çıkan tartışma kısa sürede şiddete dönüşmüş, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan Şengül Yeşilkaya'nın kablo ile boğularak öldürüldüğünü belirlemişti.

Yapılan incelemede boğaz kısmında darp izleri tespit edilen kadının cansız bedeni, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Karabük'te toprağa verildi.

Öldürdüğü kişi sevgilisiymiş

Kaçan İsmail Yılmaz, polis ekipleri tarafından yakalandı ve 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Yapılan sorguda, türkü evinde yaşanan maddi anlaşmazlıklar ve kıskançlık sebebiyle sıkça kavga ettiklerini öne süren Yılmaz, bir süre gönül ilişkisi yaşadığı Yeşilkaya'nın ölümüyle ilgili suçu kabul etti.

Eşini öldürdüğü ortaya çıktı

Yaşanan olay ile ilgili ortaya çıkan bir diğer korkunç detay ise İsmail Yılmaz'ın 22 yıl önce eşini öldürmek suçundan 21 yıl hapishanede yattığıydı. Yılmaz, bir süre önce tahliye olduktan sonra işletme sahibi Şengül Yeşilkaya ile karışıklıklar yaşamış ve bu trajik olaya sebep olmuştu.

Yorumlar (0)