İzmir'de vahşet: Anne ve babasını katletti, intihar etti

İzmir'in Tepeköy Mahallesi'ndeki bir evde çıkan tartışma, 25 yaşındaki Kamil Yılmaz'ın anne ve babasını katletmesiyle sonuçlandı. Ailesine kurşun yağdıran Kamil Yılmaz, kendi kafasına da ateş ettiği için ağır yaralandı. Ekiplere haber veren kişi, ailesinin tüm üyelerini kanlar içinde yerde gören 13 yaşındaki kız çocuğu A.D.Y. oldu.

YAŞAM 29.05.2024, 08:46 29.05.2024, 18:07 Hakan Öksüz
İzmir'de vahşet: Anne ve babasını katletti, intihar etti

İzmir Torbalı'da dün akşam saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak'taki bir evde yaşanan olay kan dondurdu. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Kamil Yılmaz (25), babası Hikmet Yılmaz (50) ve annesi Sevilay Yılmaz (48) ile bilinmeyen bir sebepten tartıştı.

Ailenin 13 yaşındaki kızı, korkunç manzarayla karşılaştı

Aile içi tartışma, vahşetle noktalandı. Anne ve babasına ateş eden Kamil Yılmaz, silahı kendi kafasına doğrulttu ve tetiğe bastı. Sesleri duyarak odaya koşan ailenin küçük kızı A.D.Y. (13), korkunç manzara ile karşılaştı. 

Anne ve baba öldü, cani oğul ağır yaralı

112 Acil Çağrı Merkezini arayan küçük çocuğun ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri eve geldi. Anne ve babanın öldüğünü tespit eden sağlık ekipleri, ağır yaralı Kamil Yılmaz'ı Torbalı Devlet Hastanesine taşıdı. Ailesini katleden Kamil Yılmaz'ın durumunun kritik olduğu kaydedildi.

Küçük kız, dayısına teslim edildi

Katliamın ardından geriye ailenin mutlu hatıralarından fotoğraflar kaldı. Yıllar sonra katili olacak oğluna sarılan Sevilay Yılmaz ile iş yerinde oğluyla fotoğraf çektiren Hikmet Yılmaz'ın eski halleri yürek dağladı. Ailesi bir gecede yok olan 13 yaşındaki A.D.Y, dayısına teslim edildi.

Yorumlar (0)