İstanbul’da iş hanına silahlı baskın düzenlendi

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde meydana gelen olayda, uzun namlulu silah ve tabancayla donanmış 4 maskeli kişi, bir iş hanına baskın düzenledi.

YAŞAM 05.03.2024, 17:28 06.03.2024, 18:22 Buse Önder
İstanbul’da iş hanına silahlı baskın düzenlendi

Malkoçoğlu Mahallesi'nde bulunan bir iş hanında gerçekleşen olayda, bir grup silahlı ve maskeli şüpheli, bir tekstil firmasının patronunu arayarak bekçiyi etkisiz hale getirdi.

Şüpheliler iş merkezine gelen beyaz bir otomobil geldi. Gelen şüphelilerden üçü iş merkezine girerek bekçiyi hedef alırken, bir diğer şüpheli elinde uzun namlulu silahla gözcülük yaptı.

Güvenlik kameraları o anları kaydetti

Bekçi Bülent Y.'nin ifadesine göre, şüpheliler, tekstil firmasının bulunduğu kata çıkarken, firma kapısının kapalı olduğunu fark etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin iş hanına gelmeleri ve bekçiyi etkisiz hale getirmeleri açıkça görüldü.

Maskeli şüpheliler, iş hanının bekçisine yaklaşarak, bir tekstil firmasının sahibini sormaya başladı. Ancak bekçi, aradıkları kişinin o esnada iş yerinde olmadığını belirtince, şüpheliler hemen geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı.

Kaçan şüphelilerin geldikleri beyaz otomobil ile olay yerinden uzaklaştıkları anlar da kamera kayıtlarına yansıdı.

Şüpheliler henüz yakalanmadı

Olayın ardından bekçi Bülent Y., durumu polise ve iş yeri sahibine bildirerek güvenlik güçlerine yardımcı oldu. Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarına başladı.

Yorumlar (0)