İstanbul'da otomobil durağa daldı! Yaralılar var

İstanbul Çekmeköy'de bir otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce durakta bekleyen yaşlı bir adama çarptı. Ardından boş bir büfeye ve park halindeki 2 araca çarpan araç yola devrildi.

YAŞAM 26.02.2024, 18:59 27.02.2024, 17:47 Buse Önder
İstanbul'da otomobil durağa daldı! Yaralılar var

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, iddiaya göre seyir halindeki bir otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol üzerindeki otobüs durağına girdi. Kazada, durakta bekleyen yaşlı bir adam otomobilin çarpması sonucu yola savruldu.

Otomobil, durakta bekleyen kişinin yanı sıra boşaltılmış bir büfe ile park halindeki 2 otomobile çarptıktan sonra ters dönerek yola devrildi. Çağrı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

3 kişiden birinin durumu ağır

Kazada, otomobilin çarptığı yaşlı adam ile araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye sevk edildi. Durumu ağır olan yaşlı adamın sağlık durumu ciddiyetini korurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapanırken, itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kaldırılan otomobillerin ve kazanın neden olduğu enkazın temizlenmesinin ardından yol trafiğe açıldı.

Yorumlar (0)