Her gece geldi, genç kıza kabusu yaşattı! Kamu görevlisi şahıs salıverildi

Bir kamu kurumunda görevli güvenlik müdürü C.G'nin, yaklaşık 2 ay boyunca üniversite öğrencisi S.Y'nin (20) evini dikizlediği ortaya çıktı. Penceren kendisini izleyen şahsı görünce soluğu karakolda alan genç kız, evden taşınmak zorunda kaldı. Sabah saatlerinde gözaltına alındıktan sonra salıverilen röntgenci, soruşturmanın sonuna kadar görevinden uzaklaştırıldı.

YAŞAM 27.03.2024, 14:37 Hakan Öksüz
Her gece geldi, genç kıza kabusu yaşattı! Kamu görevlisi şahıs salıverildi

Denizli Pamukkale'ye bağlı Asmalıevler Mahallesi'nde yaşayan üniversite öğrencisi S.Y. (20), bir kişinin pencereden kendisini izlediğini görünce korkudan afalladı. Hemen telefona sarılan genç kız, durumu ailesine bildirdi. Apart sahibi ile birlikte güvenlik kameralarını inceleyen genç kız, gördükleri karşısında küçük dilini yuttu. 

2 ay boyunca pencereden izlemiş

Tacizci şahsın yaklaşık 2 ay boyunca gece saatlerinde pencerenin önüne geldiği ve genç kızın odasını dikizlediği anlaşıldı. Ev sahibi ile beraber soluğu karakolda alan genç kız, şikayetçi oldu. Yaşadığı büyük korkudan dolayı uyuyamayan üniversite öğrencisi S.Y, evden taşındı. Eşkâli belirlenen şahsın aranmaya başlandı.

Bir kamu kurumunda çalışan güvenlik müdürü olduğu tespit edildi

Polis ekiplerinin yaptığı çalışma, röntgenci şahsın bir kamu kurumunda güvenlik müdürü olduğunu tespit etti. 30 yıllık mesleki geçmişi olduğu belirlenen C.G, sabah saatlerinde gözaltına alındıktan sonra salıverildi. Soruşturmanın sonuna kadar şahsın idari görevinden uzaklaştırıldığı kaydedildi.

Görüntüler, güvenlik kamerasına yansıdı

Güvenlik kamerasına yansıyan C.G'nin, genç kızın zemin katta bulunan evinin önüne gelerek pencereye yaklaştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Yoldan geçen kişileri fark edince paniğe kapılarak uzaklaşan röntgencinin, bir süre sonra yeniden gelip evi diziklediği görülüyor.

Yorumlar (0)