Genç kızı bağlayıp denize attılar! Korkunç cinayetin 2 şüphelisi adliyede

Büyükçekmece'de elleri ve ayakları bağlanarak halıya sarılmış halde bulunan 24 yaşındaki Sedef Güler'e ait cesedi inceleyen ekipler, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi. Öldürülen genç kızın ayağına ağırlık bağlayarak denize atan şüphelilerden birinin, bir gün sonra olay yerine geldiği anlaşıldı.

YAŞAM 11.06.2024, 15:09 Hakan Öksüz
Genç kızı bağlayıp denize attılar! Korkunç cinayetin 2 şüphelisi adliyede

İstanbul Büyükçekmece'de denizde balıkçılar tarafından bulunan Sedef Güler'in (24) cansız bedeni, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Elleri ve ayakları bağlanmış ve halıya sarılmış şekilde bulunan Sedef Güler'i öldürenlerin peşine düşen ekipler, Fırat B. ve O.Ö. adlı kişiler, gözaltına aldı. Katil zanlısı Yavuz G'nin ise arandığı belirtildi.

Yıkama fişinden halıcıya, oradan şüpheliye ulaştılar

Şüphelileri ele veren, Asayiş Büro dedektiflerinin detaylı incelemesi oldu. Sedef Güler'in cansız bedeninin sarıldığı halının üzerindeki yıkama fişinden halı yıkamacıya, daha sonra Fırat B. adlı şahsa ulaşan dedektifler, olayı ortaya çıkardı. 

Ayağına ağırlık bağlayıp denize atmışlar

24 yaşındaki Sedef'in, Beylikdüzü'ndeki bir adreste öldürüldüğü belirledi. Bir nalburdan zincir alan şüphelilerin, cansız bedeni halıya sardıkları ve ayağına ağırlık bağladıktan sonra denize attıkları tespit edildi.

Cinayetten bir gün sonra olay yerine gelmiş

Cinayet Büro ekiplerinin sorguladığı şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden birinin cinayetten bir gün sonra olay yerine geldiği, denize attıkları cesedin batıp batmadığını kontrol ettiği anlaşıldı.

Şüpheli Fırat B: "Silahla tehdit edildim"

Şüpheli Fırat B, adliyeye sevk edilirken gazetecilerin "cinayete neden yardım ettiniz?" sorusuna, "Katili tanımıyorum, ben öldürmedim. Silahla tehdit edildim." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)