Gaziantep'teki damat katliamının yeni görüntülerine ulaşıldı

Gaziantep'te pazartesi günü tartıştığı boşanma aşamasındaki eşinin yanı sıra iki kayınbiraderini öldürerek kaçan Halil Çağlar, Şanlıurfa'da intihar etmişti. Damat katliamının yaşandığı ana ilişkin yeni görüntülere ulaşıldı.

YAŞAM 31.01.2024, 10:37 Hakan Öksüz
Gaziantep'teki damat katliamının yeni görüntülerine ulaşıldı

Gaziantep Nizip'te 29 Ocak Pazartesi günü yaşanan damat cinayeti kan dondurdu. Belkıs Mahallesi'nde meydana gelen vahşet, Türkiye'nin gündemine oturdu. 

Boşanma aşamasında olduğu eşi Yüksel Çağlar ve ailesiyle tartışan Halil Çağlar katliam yaptı. Eşinin evine giden öfkeli adam, silahına sarıldı. Eşi Yüksel Çağlar'ın yanı sıra Mehmet ve Ahmet Oymak adlı kayınbiraderlerini de silahla vurarak öldüren Halil Çağlar, kızını ve baldızını ağır yaraladıktan sonra kaçtı.

Mehmet Oymak

Şanlıurfa'da intihar etmişti

Katliamın ardından Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine kaçan Halil Çağlar, polis tarafından köşeye sıkıştırılınca kendi kafasına ateş etti. Polis ekipleri, olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı.

Korku dolu anlar, bir mahalle sakini tarafından kaydedildi

Halil Çağlar'ın yaptığı katliam, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Yeni ulaşılan fotoğraflara göre aracından indikten sonra bir kişiyi vuran Çağlar, eve koşan bir başka kişiye ateş açıyor. Daha sonra aile üyelerine kurşun yağdıran Halil Çağlar, otomobiline binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Yorumlar (0)