El freni çekilmeyen cip 10 metrelik duvardan uçtu

Gümüşhane’de sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu cip, 10 metrelik duvardan aşağı düşerken, aracı durdurmaya çalışan sürücü aşağı düşmekten son anda kurtuldu.

YAŞAM 04.03.2024, 21:05 05.03.2024, 09:44 Şeyda Gül
El freni çekilmeyen cip 10 metrelik duvardan uçtu

Gümüşhane merkez Çamlıca Mahallesi Menekşe Sokak’ta akşam saatlerinde alışveriş yapmak için 29 AAS 633 plakalı cipini yol kenarına çeken Fatih Ataman, el frenini çekmeyi unutup araçtan indi. El freni çekilmeyen aracın hareket etmeye başladığını gören sürücü, aracı durdurmaya çalışsa da başaramadı.

10 metrelik duvardan düştü

Sürücünün çabalarına rağmen durduramadığı cip, 10 metrelik duvardan sitenin bahçesine düştü. Sürücü ise aracını kurtarmaya çalışırken duvardan aşağıya düşmekten son anda kurtuldu. Ölen ya da yaralanan olmayan kazanın ardından, hasar gören araç yapılan çalışmalarla bulunduğu yerden çıkarıldı.

El frenini çektim, araba kendini salmış

Aracı durdurmaya çalıştığını belirten Fatih Ataman, “El frenini çektim geldim, sonra araba kendini bırakmış. Yaklaşık bir 10 metreden düştü” dedi.

Araç aşağı uçtu

Kazayı göre Turgut Şanlıtürk ise kazanın gerçekleştiği bölgede kimsenin olmamasının muhtemel bir faciayı engellediğini ifade etti. “Arkadaş el frenini çekmeyi unutmuş, arabanın bir anda yürüdüğünü ve aşağı uçtuğunu gördüm” Şanlıtürk, olay sırasında şans eseri kimsenin olmadığını belirtti. Şanlıtürk, “Çok şükür orada kimse yoktu, cana zarar gelmediği için mutluyum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)