Çatalca’da korkunç olay: Cinayetin altından taciz çıktı!

Çatalca'da bir yıldır kayıp olan Mehmet Berberoğlu'nun cansız bedeni, ıslah edilmiş bir derenin menfezi içinde bulundu. Araştırmalar sonucunda, kayıp şahsın arkadaşı Kerim Ç. ve onun arkadaşı Murat A. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

YAŞAM 22.02.2024, 17:56 23.02.2024, 12:46 Buse Önder
Çatalca’da korkunç olay: Cinayetin altından taciz çıktı!

Çatalca'da geçen yıl kaybolan Mehmet Berberoğlu'nun trajik ölümü ortaya çıktı. Berberoğlu, Kerim Ç. ve arkadaşı Murat A. ile bir araya gelip alkol aldıkları evde, alkolün etkisiyle Murat A.'nın dinî nikahlı eşini taciz etti.

Tacize maruz kalan kadının eşleri Kerim Ç. ve Murat A. tarafından Mehmet Berberoğlu darp edilerek öldürüldü. Cinayetin ardından iki şüpheli, Berberoğlu'nun cesedini bir torbaya koyarak, Ferhatpaşa Mahallesi'nde bulunan ıslah edilmiş derenin menfezine bıraktı.

Cinayeti sakladılar

Olayın gerçekleştiği evde bulunan ve aynı zamanda Mehmet Berberoğlu'nun annesi olan Nermin A.'nın kocası, yaşananları öğrenince polise başvurup karısını ve karısının önceki evliliğinden olan oğlunu ihbar etti. Polis ekipleri, yapılan ihbar üzerine harekete geçti.

Yapılan araştırma sonucunda Berberoğlu'nun cansız bedeni bulundu ve ceset adli tıp kurumuna sevk edildi. Cinayeti işleyen Kerim Ç., Murat A. ve olayın ardından gerçekleri saklayan Nermin A., Gizem Ç., Mediha Ç. tutuklandı.

Yorumlar (0)