Abdullah Avcı, hızlı mesafe kat etmek istediklerini açıkladı

Gelecek sezonun planlaması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hızlı mesafe kat etmek istediklerini söyledi.

SPOR 22.02.2024, 18:36 23.02.2024, 12:43 Şeyda Gül
Abdullah Avcı, hızlı mesafe kat etmek istediklerini açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 27. haftası için hazırlıklarının sürdüren Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Ertuğrul Doğan ile pazartesi günü İstanbul’da buluştuklarını ve gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını belirten tecrübeli teknik adam, yoğun şekilde gelecek seneyle alakalı çalışmalarda bulunduklarını dile getirdi. Hızlı mesafe kat etmek istediklerinin altını çizen Avcı, şu an itibarıyla her şeyin sağlıklı gittiğini vurguladı. “Umarım böyle devam eder. İçerideki oyunculardan maksimum verim almak hedefimiz. Afrika Kupası'ndan gelen oyuncularımız var ve kendileri 1 aydır yoktular” diyen Avcı, fiziksel durumların önemli olduğunu kaydetti. Avcı, “Onların durumunu da en iyi şekilde planlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

7 ay süreyle faydalanamadık

Tedavi süreci devam eden Orsic’in son durumu hakkında da konuşan Avcı, antrenmanların bazı bölümlerinde yer aldığını dile getirdi. “Bir aksilik çıkmazsa ki biliyorsunuz sakatlıktan çıkanlar sakatlandığı yeri değil, diğer tarafı daha çok korurlar” diyen Avcı, bu süreçte Orsic’i daha çok koruyarak gittiklerini dile getirdi. Bir aksilik olmazsa, Mart ayının 15'inden sonraki süreçte faydalanacaklarını aktaran Avcı, “Sezon başında takımın en net transferlerinden biriydi. 7 ay süreyle faydalanamadık. O da gelince rekabet daha iyi olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Avrupa Şampiyonası’nda milli takımda tekrar olma hedefi var

Yeni transfer Meunier'in takıma çok çabuk adapte olduğundan bahseden Abdullah Avcı, Meunier'in kalitesini konuşmaya gerek olmadığını ifade etti. Hedefinin yeniden Belçika Milli Takımı'nda olmak olduğunu aktaran Avcı, “Çok iyi çalışıyor. Çabuk adapte oldu. Umarım böyle devam eder. Transfer olmadan önce oyun felsefemizi ve hedeflerimizi konuştuk. Onun da hedefleri var. Hem burada hedeflere koşmak hem de Avrupa şampiyonasında milli takımda tekrar olma hedefi var. Her şeyiyle örnek oyuncu, iyi bir profesyonel ve onunla çalışmaktan son derece mutluyuz” diye konuştu.

Yorumlar (0)