Bursa’da sandalye fabrikasında yangın

Bursa’nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren sandalye fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine gelen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Yangın kontrol altında. Can kaybımız yok" ifadelerini kullandı.

YAŞAM 19.04.2024, 12:45 20.04.2024, 09:05 Buse Önder
Bursa’da sandalye fabrikasında yangın

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sandalye fabrikasında meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri ve çalışanlar tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı. İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren fabrikada saat 09.30 sıralarında çıkan yangına ilk olarak fabrika çalışanları kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştı.

Ancak dumanların yükseldiğini fark eden çalışanlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

Havadan görüntülendi

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve yangına müdahaleye başlandı. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra fabrika çalışanları da yangın söndürme çalışmalarına yardımcı oldu. Yangın sırasında polis ekipleri de olayla ilgili tahkikat yürüttü.

Yangın, havadan da görüntülendi. Dron ile çekilen görüntülerde alevlerin fabrikayı sardığı ve yoğun dumanların yükseldiği görüldü. Ancak yetkililer, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybı yaşanmadığını belirtti.

Kontrol altına alındı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, olay yerine gelerek yaptığı açıklamada, yangının büyük oranda kontrol altına alındığını ve çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Taban, yangının başlamasıyla ilgili detaylı bir inceleme yapılacağını ve maddi hasarın tespit edileceğini söyledi.

Yorumlar (0)