Bursa'da dehşet: Ailesinden 3 kişiyi katletti!

Bursa'da yaşanan olayda eşinden boşandığı için bunalıma giren 30 yaşındaki A.Y, evde çıkan tartışmada anne, baba ve kardeşini öldürdü. Kaçmaya çalışırken yakalanan şahıs tutuklandı. Babası gözünün önünde öldürülen 7 yaşındaki çocuk şoka girdi.

YAŞAM 08.02.2024, 09:08 08.02.2024, 18:19 Hakan Öksüz
Bursa'da dehşet: Ailesinden 3 kişiyi katletti!

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesindeki bir evde dehşet yaşandı. Eşinden ayrıldığı için bunalımda olduğu belirtilen 30 yaşındaki A.Y, Hamitler Mahallesi'ne bağlı 2. Ceviz Sokak'ta yaşayan ailesinin evine gitti.

Babası ve annesini tüfekle öldürdü

Babası Seyithan Y. ile tartışan A.Y'nin ailesiyle kavgaya tutuşması, katliamın fitilini yaktı. Cinnet getiren A.Y, evdeki tüfekle babasını ve annesi Zozan Y'yi (55) vurdu. 

Engellemeye çalışan kardeşini de vurdu

Saldırganın kardeşi M.Y (25) ağabeyine engel olmaya çalışırken 7 yaşındaki oğlunun gözü önünde vuruldu. Silah sesleri üzerine mahalle sakinleri ayaklandı. Polis ekipleri, suç işlediği silahla kaçmaya çalışan A.Y'yi yakaladı.

7 yaşındaki çocuk şoka girdi

Olayın yaşandığı eve gelen sağlık ekipleri, vurulan 3 kişinin de yaşamını yitirdiğini belirledi. Şoka giren 7 yaşındaki çocuk, polis güvencesine alındı. Ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

Yorumlar (0)