Bağ evinde eşini öldürdü, sonra çevresinden helallik istedi!

Serik ilçesinde yaşanan olayda, eşinden ayrılmak isteyen bir kişi, bağ evinde av tüfeğiyle eşini öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

YAŞAM 16.04.2024, 13:13 17.04.2024, 09:41 Buse Önder
Bağ evinde eşini öldürdü, sonra çevresinden helallik istedi!

Antalya'nın Serik ilçesinde, bir kadın cinayeti meydana geldi. 41 yaşındaki Fatih Y. ile 38 yaşındaki eşi Nursel Y., kendilerine ait arazideki bağ evinde tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek şiddete dönüştü.

Fatih Y., tartışma esnasında yanında bulunan av tüfeğiyle eşini öldürdükten sonra intihar etti. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak olaya müdahale eden ekipler, çiftin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

‘Hakkınızı helal edin’ dedi

Fatih Y.'nin intihar etmeden önce telefonla arayarak yakınlarından "Hakkınızı helal edin" dediği belirtildi. İncelemenin ardından çiftin cansız bedenleri, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yaşanan trajedinin ardından ortaya çıkan bilgilere göre, çiftin ayrılmamaları için daha önce yakınları tarafından ikna edildiği ancak boşanma dilekçesi veren Nursel Y.'nin sonradan dilekçesini geri aldığı ve bugün için psikoloğa gitmek için randevu aldıkları öğrenildi.

Çiftin 2'si kız 3 çocuğu olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)