Cansu Taşkın'ı öptüğü anlar basına sızdı, Yılmaz Erdoğan kolları sıvadı

Manken Cansu Taşkın ile yakınlaştığı anların sosyal medyada paylaşılması, Yılmaz Erdoğan'ı küplere bindirdi. Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığı iddialarını doğruladı. Görüntülerin kendisinden izin alınmadan çekilmesine ve paylaşılmasına sinirlenen usta oyuncunun, Cansu Taşkın ile kardeşi Elif Vurgun'a dava açmaya hazırlandığı kaydedildi.

MAGAZİN 16.04.2024, 13:38 17.04.2024, 09:49 Hakan Öksüz
Cansu Taşkın'ı öptüğü anlar basına sızdı, Yılmaz Erdoğan kolları sıvadı

Usta oyuncu, yönetmen ve yazar Yılmaz Erdoğan'ın, kendisinden 25 yaş küçük manken Cansu Taşkın ile aşk yaşadığının ortaya çıkması, magazin basınının gündemine bomba gibi düştü. Yılmaz Erdoğan'ın Cansu Taşkın'ı öptüğü video, sosyal medyayı salladı.

Cansu Taşkın: "Kötü bir şey yapmadık"

İkilinin aşkı, Pınar Kerimoğlu'nun sorularını yanıtlayan Cansu Taşkın'ın açıklamasıyla ortaya çıktı. Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını itiraf eden Cansu Taşkın, "Sorduğun için söylüyorum, haberler gerçek. Özel hayatımla alakalı konuşmam, sosyal medyada da ön plana çıkarmam. Kötü bir şey yapmadık, bir ilişki yaşamak normal değil mi? Çok değerli bir insan, bu konulara fazla girmem istemem." ifadelerini kullandı.

Yılmaz Erdoğan'ın Cansu Taşkın'ı öptüğü video gündeme oturdu

Yılmaz Erdoğan ve ablası Cansu Taşkın'ın kucak kucağa olduğu görüntüleri peş peşe sosyal medyadan paylaşan Elif Vurgun, magazinin gündemini salladı. Telefonla konuşuyormuş gibi yapan Elif Vurgun'un, Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın'ı öptüğü görüntüleri kaydettiği belirtildi.

Yılmaz Erdoğan'dan avukatlarına talimat

Kendisinden habersiz çekilen görüntülerin bir de sosyal medyadan paylaşılması, Yılmaz Erdoğan'ı küplere bindirdi. Görüntülerin basına sızması üzerine harekete geçen Yılmaz Erdoğan'ın iki kardeşe dava açmaya hazırlandığı kaydedildi. 

Yorumlar (0)